+31(0)622723736 Rob@pointmarketing.nl

Virtuele tour: trek de aandacht

Trek de aandacht van potentiële bezoekers met een virtuele tour. Origineel uit de hoek komen is niet gemakkelijk. Dat is het zeker niet wanneer je doelpubliek wordt overladen met foto’s, filmpjes en originele teksten vanuit alle kanten. Online nieuwe bezoekers aantrekken of al geïnteresseerden aan je binden kan je doen met een originele tour door je bedrijf, winkel, attractie, verblijfsaccomodatie of organisatie.

Virtuele Tour laten maken


Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour biedt geïnteresseerden een online rondleiding door – bijvoorbeeld – een attractie, winkel, museum, natuurgebied, tentoonstelling of evenement. Het is de ideale tool om jouw aanbod in de kijker te zetten. Net zoals je een echte tour door een gebouw, tentoonstelling of park kan krijgen, kan je dat ook virtueel.

De virtuele tour bestaat als het ware uit een aaneenschakeling van 360 graden foto’s toegevoegd met informatie die je wilt delen met je potentiële bezoekers. De 360 graden foto’s zijn tevens prima als lossen 360 foto’s te delen via social media en een digitale nieuwsbrief.

Laat je aanbod zien, zet nieuwe attracties in de kijker, geef een exclusieve blik achter de schermen of deel hoogtepunten van een (bedrijfs)evenement. Een virtuele tour is enorm veelzijdig. Pointmarketing helpt jou met het creëren van originele content.

Drone fotografie

Drones en andere tools

Een digitale of virtuele tour wordt gefilmd op locatie. Pointmarketing komt dat bij jou doen. Dat kan na de openingsuren of op een dag dat je attractie of organisatie gesloten is. Heb je liever dat je virtuele tour erg levendig is en dat er toch wat publiek rondloopt in je video? Ook dat is zeker mogelijk! Wanneer je een tour of 360 graden foto wilt van een evenement of op een specifieke dag is dat natuurlijk ook mogelijk.

De video’s worden gemaakt met professioneel video- en audiomateriaal. Voor luchtfoto’s en –video’s gebruiken we een drone. Meer nog, ook voor prachtige bewegende beelden van tentoonstellingen uit verschillende hoeken, maken we gebruik van de 360 graden camera. Dankzij deze hoogtechnologische gadgets zijn we in staat om prachtige beelden te maken die we anders niet kunnen vastleggen. Je zag je interessantste attractiestukken nog nooit van deze hoeken!

Bewerken en geluid toevoegen

Nadat alles vastgelegd is, editen en bewerken we de video’s en foto’s. Het maken van beeldmateriaal in een bepaalde stijl of kleur is zeker mogelijk. Dit kan ook gebeuren in de bewerkingsfase. Verder is het mogelijk om je logo op de beelden te plaatsen. Je kan je virtuele tour dus echt branden. Wil je je video delen op sociale media? Muziek toevoegen, een voice-over inspreken of ondertitels toevoegen. Het kan allemaal.

Virtuele tours en Google

Virtuele tours en 360 graden foto’s zijn extra interessant voor je aanwezigheid op Google. Niet enkel SEO en leuke website teksten zijn goed voor je ranking op de zoekmachine. Ook goede en duidelijke foto’s trekken de aandacht van (potentiële) bezoekers van je bedrijf, attractie of museum.

We kunnen voor jou de beelden toevoegen aan Google streetview. Wanneer je doelpubliek op zoek gaat naar je attractie op Google kunnen zij deze bekijken. Via Google Streetview kunnen toekomstige bezoekers alvast een kijkje nemen en een eerste sneak peek krijgen van je fysieke lokatie. Het is de ideale manier om googlende geïnteresseerden aan te sporen een bezoek te brengen aan de website van je organisatie.

Wist je dat mensen die op Google Maps naar de locatie van je attractie zoeken ook afbeeldingen te zien krijgen? Zorg er dus zeker voor dat ook deze dik in orde zijn. Pointmarketing helpt je met virtuele tours en desgewenst ook met het opstellen van Google advertenties en je digitale marketingplan.

Wat kost een virtuele tour?

Een virtuele tour komt in allerhand maten en prijzen. Je virtuele tour of 360 graden foto’s boeken kan dus voor elk budget. De grote van de investering bepaal je helemaal zelf. Een eenvoudige virtuele tour met een korte begeleiding en tien beelden start vanaf 550 euro. Een meer uitgebreide tour met 25 beelden kan je boeken vanaf 895 euro. Dit aanbod is schaalbaar naargelang je attractie of organisatie. Hoe meer beeldmateriaal je bestelt, hoe voordeliger de prijs per beeld.

Je kan de tour net zo aankleden als je wilt. Point marketing biedt een totaalpakket aan zodat jij je virtuele tour en 360 graden foto’s optimaal kan inzetten. Bovendien, krijg je advies over hoe je je doelpubliek het best benadert met je nieuwe beeldmateriaal.

Wat kost het maken van een Virtuele Tour?
Pointmarketing logo

Meer info over virtuele tours

Zie jij de voordelen in van het organiseren van een virtuele tour? Of zit je toch nog met vragen? Geen nood, je kan altijd bij Pointmarketing terecht met al je vragen. Je kan ons contacteren voor meer info of om meteen aan de slag te gaan.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of plan een opname:

Stuur een mailtje of bel me op: 0031-(0)6-22723736