+31(0)622723736 Rob@pointmarketing.nl

Projecten en klanten in Leisure & Cultuur 

Point heeft inspirerende klanten. Attracties, stichtingen, goede doelen, culturele instellingen… Wat bieden deze bedrijven aan en waar geloven de medewerkers in? Je ontdekt het in de interviews met Point-klanten.

 

Point klanten

Astronaut museum

Point Marketing verzorgt Google Search via Google Grants voor Kattevennen-Cosmodrome, de toegangspoort tot het grootste natuurpark van Vlaanderen. Militza Kuipers van Kattevennen-Cosmodrome is coördinator hospitality, Marketing en Sales. Lees over de leisure marketing van Kattevennen Cosmodrome.

Pointmarketing partners 

Enkele voorbeelden van projecten:

  • Museamarketing.nl
    Museamarketing biedt marketing voor musea en is een initiatief van Point (online) marketing. Museamarketing helpt musea verder met hun online marketing strategie; waaronder Google Grants.
  • Projecten vanuit Klei
    Point (Online) marketing neemt deel aan Klei; een collectief van zelfstandigen. Binnen Klei komen diverse disciplines bij elkaar: organisatie, marketing, communicatie, sales en leiderschap. Een club van ondernemende mensen met visie op hoe deze disciplines elkaar versterken. Voor organisaties en bedrijven.