+31(0)622723736 Rob@pointmarketing.nl

Wie is Point Marketing?

Online aanwezigheid op websites, sociale media en Google is een must. Het aanbod aan parken, attracties en hotels wordt alsmaar groter. Er uit springen met een goede strategie en aantrekkelijke content is dus een must om bezoekers te trekken. Point Marketing pakt je online marketing aan zodat ook jij en je organisatie je doelen bereiken.

Rob van Dijck

Point Marketing is het online marketingbedrijf van Rob van Dijck. Rob is een allround expert in alles wat met digital marketing te maken heeft. Zoals Rob het zelf verwoord: ” Ik ben een fan van leisure en cultuur en verzorg de marketingstrategie voor je organisatie. Dat doe ik in het Nederlands en desgewenst ook in het Engels, Frans en Duits om de internationale markt te bereiken. Samen met jou bekijk ik de waarden en kracht van je organisatie en zet die extra in de verf via de communicatiekanalen waar je doelpubliek aanwezig is.

Google Ads, Google Grants, emailmarketing en sociale media, ik voel me er thuis en ken er alles van. Via Point Marketing adviseer ik je hoe jij deze kanalen kan inzetten voor de leisure sector. Dat doe ik op een duurzame manier en voor een eerlijke prijs. Bovendien werkt Point Marketing met drones en virtuele tours om de meest spectaculaire beelden voor je content te creëren. Alleen het beste is goed genoeg.

Vanuit het dochterbedrijf Museamarketing werk ik ook als marketingspecialist voor musea en cultuur. Museamarketing biedt onder meer Google Ads, Google Grants en sociale media voor de museumsector. Ik werk als zzp’er en werk samen met mijn netwerk van online professionals waar nodig. Bovendien maak ik met Point Marketing deel uit van het collectief Wij zijn van Klei; een groep zelfstandige professionals die vier kennisgebieden met elkaar verbinden: organisatie, marketing, communicatie en leiderschap. Het collectief staat voor grote betrokkenheid, kostenefficiëntie (geen overheadkosten), wendbaarheid en creativiteit.”

Pointmarketing logo

Kennismaken? 

Graag ga ik vanuit Point Marketing voor je bedrijf aan de slag om de online marketing van je vrije tijds- of cultuurorganisatie kracht bij te zetten. Jouw online aanwezigheid verbeteren en vergroten is mijn missie.

Door het slim gebruiken van platformen zoals Google Ads, Facebook en je website en het handig inzetten van tools zoals drones, SEO en Google Grants, haal ik het beste uit jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, ik hoor graag van je!